Monday, January 28, 2013

Bunting Pelamin

Berhabuk dh blogger nie.... dh berapa kurung lama x diupdate...
ruginya la ai x update masa pregnant dulu..... skrg dh ada baby pun...
Syukur alhamdulilah Allah dh memberikan hadiah yg sgt sgt sgt sgt bermakna.. tidak ternilai... Aryan Irfan skrg segalanya buat mama n papa... pengikat kasih syg mama n papa lebih erat... InsyaAllah..

okey, kta mulakan kisah masa pregnant dulu.....

lepas jer balik dari honeymoon di Langkawi, selang 3,4 ari pergi farmasi beli pregnancy test...
balik umah terus test.. biasa la... "SUPER EXCITED" la katakan.... tgk2 double line... tp x sure lgi sbb line tu cair jer.....suami ckp mmg double line... kami seronok x terkata sehingga la menitiskan air mata... Syukur sesgt.... mlm tu kami pergi klinik utk buat pengesahan doc.. tp sedih sbb result dr doc positif,.. tidak hamil... kami heran la.... 

mana x nya... doc tu suh pembantu dia buat pregnancy test.. dia g buat check air kencing kotor ke tidak... lps tu doc suruh dia buat prgenancy test dgn mengunakan air kencing yg sama... mungkin disebabkan air kencing tu sudah diusik mula2.. sbb tu kesan utk check pregnancy test tu positif... kami sedih gak la dlm keter sbb result dia positif.... masih tidah berpuas hati... ajak hubby g farmasi beli pregnancy test lgi...

kali nie beli 2 jenis pregnancy test..... cadangnya nk test lagi esok paginya... "kata org test pagi2 tu la yg betul"... esok pagi bgn excited nk test... tengok tengok...... double line... x puas hati lagi... test lagi satu jenis pregnancy test... still double.... apa lgi senyum smpai ke telinga la....

lepas pada tu kami pergi klinik yg lain utk buat pengesahan....
syukur Alhamdulilah mmg saya "Pregnant"... kandungan masa tu 4mggu...
masih awal lgi...... so kena lebih berhati2... balik umah brth family semua terkejut dan gembira...
mana x terkejut.. baru kawin tau2 dh pregnant.... bunting pelamin la kata kan.....

Gambar2 scan :






 Video baby :

video

Gambar2 semasa pregnant :










No comments: